e-post

E-post

E-post med ditt domene hos Føy AS

I dagens digitale tidsalder representerer e-posten et primært kommunikasjonsmiddel for bedrifter. Førsteinntrykket en kunde eller partner får av din bedrift kan ofte være gjennom en e-post. Hos Føy AS forstår vi betydningen av dette førsteinntrykket og ønsker at din bedrift skal fremstå med størst mulig autoritet og profesjonalitet.

En e-postadresse som ender med et gratis domene, som @gmail.com eller @yahoo.com, kan virke uprofesjonelt og til og med tvilsomt for mottakere som ikke er kjent med avsenderen. Ved å tilby e-posttjenester under ditt eget domene, sørger vi for at bedriften din får den digitale fremtoningen den fortjener. For eksempel vil navn@dittfirma.no umiddelbart signalisere til mottakeren at e-posten kommer fra en legitim og seriøs kilde.

I tillegg til det umiddelbare profesjonelle inntrykket, gir en skreddersydd e-postadresse deg også muligheten til å ha spesialiserte adresser for ulike avdelinger, som salg@dittfirma.no eller support@dittfirma.no. Dette kan forbedre kundeopplevelsen, da kunder vet nøyaktig hvilken avdeling de kommuniserer med.

Oppsummert

  • Profesjonalitet: Egen domene-e-post øker troverdigheten.
  • Merkevarebygging: Styrker bedriftens identitet ved hver kommunikasjon.
  • Redusert spam-risiko: Egen domene-e-post blir sjeldnere assosiert med spam.
  • Fleksibilitet: Skreddersy e-postadresser etter behov.
call to action
Klar for en prat?

Klar for å gi din bedrift
et digitalt løft?